Wat is een Epi-no?

✓ Binnen 3 werkdagen in huis
✓ Gratis verzending boven 250 euro
✓ 1 jaar garantie

Wat is een Epi-no? Dit leggen we je graag uit! De Epi-no is een bekkenbodemtrainer die je helpt om natuurlijk te bevallen. Daarbij vermindert dit product de kans op een knip of uitscheuren aanzienlijk. We hebben de Epi-no zelf ontworpen en hebben hier ook patent op. Het is een kwaliteitsproduct dat letterlijk staat voor ‘geen episiotomie’. Een episiotomie betekent dat je ingeknipt moet worden tijdens de bevalling. Met ons product kun jij dit zo goed mogelijk voorkomen!

Wil je zorgeloos bevallen?

Bekijk onze producten hier

Wat is een Epi-no en hoe werkt het?

Wil jij weten wat je moet doen met een Epi-no en wat de beste manier is om het producten te gebruiken? Bij ons professionele bedrijf Bevallen Zonder Zorgen leggen we je graag alles haarfijn uit. Je traint slechts een aantal weken met de Epi-no om je voor te bereiden op een natuurlijke bevalling zonder episiotomie. Je rekt gedurende deze weken geleidelijk de vagina en het perineum op. Zo bereid je jezelf voor en train je de bekkenbodemspieren terwijl de luchtdrukmeter je laat zien hoe goed je het doet. Wil je meer informatie over wat een Epi-no is? Bekijk dan onze website over de Epi-no. Hier vind je ook wetenschappelijk onderzoek dat de werking van ons product bewijst.

Voorkom schade aan je spieren, vagina en het perineum

Wil jij een Epi-no, zoals de Epi-no Delphine Plus, bestellen in onze webshop? Dan heb je jouw bestelling al binnen één werkdag in huis. De professionals van Bevallen Zonder Zorgen geven graag persoonlijk, vrijblijvend advies om je voor te bereiden op de bevalling. Bestel je producten in de webshop of vraag advies door het contactformulier in te vullen. Bij bestellingen met een orderbedrag boven 250,- euro is de verzending gratis.