Informatie bijeenkomst: Wat is een Doula?

Wat is een Doula- DEFIn slechts negen maanden groeit alles: je buik, je kindje, je persoonlijkheid en – niet te vergeten – je moederlijke instincten. Er verandert veel met de komst van een baby in je leven, in jouw gezin. Om van de geboorte een prettige ervaring te maken, is het belangrijk na te denken over wat bij jou en je partner past. Waar wil je bevallen? Hoe wil je bevallen? En wie zou je er graag bij willen hebben om je optimaal te ondersteunen?

De Doula (het woord doula betekent in het Oud-Grieks ‘dienende vrouw’) of geboorte coach draagt bij aan een fijne en veilige beval-ervaring. Natuurlijk naast de zorg die je van je verloskundige of arts krijgt. Doula’s bieden een luisterend oor, kunnen met professioneel advies onzekerheden wegnemen en informeren je/jullie naar de keuzevrijheid die er is rondom zwangerschap en bevalling.
Als de bevalling voorspoedig verloopt, krijgt jouw kindje de beste start die er is. De doula biedt 1-op-1 begeleiding en blijft bij de barende en de partner zolang het nodig is. Onder andere hierdoor, wijst onderzoek ons uit, neemt de kans op medische ingrepen af.
En ook de baringsduur is met een doula korter!

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je hier meer over weten? Ben je zelf zwanger of heb je een vriendin of familielid in blijde verwachting? Kom dan naar de informatieavond op 17 februari a.s. in Delft. Inschrijving via mail en een ontvangen bevestiging zijn voldoende om kosteloos deel te kunnen nemen: info@bevallenzonderzorgen.nl

Deze informatieve bijeenkomst wordt aangeboden door de womanhood studio en Duurzaam Zwanger, dé website voor een bewuste zwangerschap en kraamtijd.

Inschrijving:       Gaarne een mail sturen aan info@bevallenzonderzorgen.nl
Parkeren:            Marktgarage,   Willem Naghelstraat 1, 2612 XD  Delft. De Marktgarage bevindt zich aan de rand van het centrum van Delft, dichtbij het historisch centrum.  Het is vanaf de Marktgarage 2 minuten lopen naar de womanhood studio.

We hebben een beperkt aantal plaatsen. Vol=Vol.

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
17/02/2016
20:15-21:15

Locatie
Womanhood studio
Vlamingstraat 68
2611KZ Delft
Nederland