Aangenaam!

Bevallen Zonder Zorgen is een initiatief van Tami Kalir. Zij heeft jarenlang gewerkt als fysiotherapeut en zwangerschapsdocent en werd in die hoedanigheid gefascineerd door de zorg rondom het geboorteproces. Zij ziet bevallen als een topprestatie en zou graag zien dat vrouwen positief en zorgeloos de bevalling tegemoet treden.

Daarnaast is zij voorstander van een fysiologische en natuurlijke bevalling. Niet voor niets is haar moto: ‘Een natuurlijke en veilige bevalling geeft jouw kindje de beste start die er is’. Uiteindelijk is deze kennis in de loop der tijd ook wetenschappelijk bewezen.

Tami wordt ondersteund door een groot netwerk van experts die de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van geboortezorg op de voet volgt en deze kennis graag wil delen.

Met deze website geven we meer bekendheid aan producten en diensten die vrouwen op weg kunnen helpen naar een meer natuurlijke wijze van bevallen. Wij gunnen het dat iedere vrouw een gezond geboorteproces doormaakt en met plezier kan terugkijken op deze fantastische gebeurtenis.

 

firma Orjan

KvK 27279010
BTW NL211928537B01

Bankgegevens

IBAN NL59INGB0000840336
BIC INGBNL2A