Natuurlijk bevallen

✓ Binnen 3 werkdagen in huis
✓ Gratis verzending boven 250 euro
✓ 1 jaar garantie

Wanneer je graag natuurlijk wilt bevallen is het belangrijk om je op de juiste manier voor te bereiden. Bij Bevallen Zonder Zorgen staan jij én je wens om natuurlijk te bevallen centraal. Onze professionals voorzien je dan ook graag van advies. Daarnaast hebben we ook een breed assortiment aan producten die je helpen om natuurlijk te bevallen en een verminderde kans op scheuren of een knip bieden.

Wil je een epi-no bestellen?

Bekijk de producten hier

Je voorbereiden om natuurlijk te bevallen

Er zijn veel dingen die je zelf kunt doen om je voor te bereiden op een natuurlijke bevalling. Het is volkomen normaal dat je nerveus bent voordat je gaat bevallen, om toch meer zekerheid te geven hebben wij bij Bevallen Zonder Zorgen een speciaal product ontwikkelt genaamd de Epi-no. Dit product is een hulpmiddel om de bekkenbodemspieren te trainen, waardoor je tijdens het natuurlijk bevallen je kindje beter en makkelijker naar buiten kunt persen.

Bestel producten die je helpen bij een zorgeloze bevalling

Wil jij ook natuurlijk bevallen? Bekijk dan ons aanbod aan producten die je helpen bij de bevalling, zoals de Epi-no. Je producten zijn binnen één werkdag al in huis en bij bestellingen boven 250,- euro is de verzending gratis. Bekijk ons aanbod en bestel direct!