Kaya Baarstoel

Een kind ter wereld brengen is een grote uitdaging. Ondersteuning is daarbij wenselijk. De Kaya Baarstoel biedt optimale steun bij diverse, natuurlijke baringshoudingen.

larry-frontDeze ergonomische baarkruk is zo ontworpen dat er veel mogelijkheden zijn om het geboorteproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Een essentieel product waar de zwangere vrouw baat bij kan hebben in aanloop naar de bevalling en tijdens de baring zelf.

Actieve houdingen bevorderen het baringsproces en geven de barende gevoel van controle. Door het ontwerp van de Kaya Baarstoel zijn veel verschillende posities mogelijk.

Kaya Birthingstool

Je kunt geknield zitten voor de Kaya Baarstoel en deze als steun gebruiken om de pijn te onderdrukken en de weeën op te vangen. Als je hurkt (wetenschappelijk bewezen) geeft deze positie de wijdste bekkenopening en maakt de uitdrijving natuurlijker. Mede dankzij de zwaartekracht. Dat maakt het voor je kindje gemakkelijker om geboren te worden.

Kaya-Birthingstool-movement

Op adem komen tijdens de weeën en gaan zitten op de Kaya baarkruk is een andere optie. Je bevallingspartner kan ook letterlijk en figuurlijk een steuntje in de rug geven door achter je plaats te nemen voor een massage of psychische ondersteuning.

Kaya-Birthingstool-water

De Kaya Baarkruk is eveneens te gebruiken om op te leunen in zij- of rugligging of om eenvoudige oefeningen op te doen die de weeën effectiever maken. Ook kan de baarkruk je ondersteunen bij het maken van zachte wiegende bewegingen. De baarkruk is bijzonder geschikt voor een waterbevalling.

Blijven bewegen tijdens de bevalling is een goede manier om te pijn beter te hanteren en de geboorte te bespoedigen. De Kaya Baarstoel is een ideaal hulpmiddel voor de vrouw die actief wil baren. De Baarstoel is te huur (particulier of zakelijk) en te koop.

Huur (particulier)

Per huurperiode van zes weken is een huursom van €98,50 inclusief BTW verschuldigd. We vragen een borgsom van € 100,00. Na het retourneren van de Baarstoel wordt de borgsom teruggestort op de rekening.
Lees aandachtig de huurovereenkomst voordat je tot betalen overgaat .

Huur (zakelijk)

Een verloskundigenpraktijk, geboortecentrum of ziekenhuis kunnen tijdelijk ervaring opdoen met de Baarstoel en deze voor een periode van 4 weken huren. Voor meer informatie en/of huurovereenkomst neem gerust contact met ons via info@bevallenzonderzorgen.nl

Koop

Bij aanschaf van de Kaya Baarstoel gelden onze algemene leveringsvoorwaarden zoals gemeld op de site, en zoals geldend voor alle producten op de webshop van Bevallen Zonder Zorgen.