Bestelinformatie

Contact

Voor vragen of suggesties kunt u ons altijd een bericht sturen via het contactformulier. Op werkdagen zijn wij ook bereikbaar via telefoonnummer 06-2442 9995.

Algemene Voorwaarden

Op alle bestellingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. U kunt deze hier inzien en downloaden.

Veilig Betalen

Voor een veilige verwerking van uw online betaling maken wij gebruik van iDeal en PayPal. Dit zijn zogenaamde internetkassa die online betalingen afhandelen bij financiële instellingen zoals banken en creditcardmaatschappijen. iDeal en PayPal voldoen aan alle vereisten om een veilige online betaling mogelijk te maken. U kunt kiezen uit de volgende betaalmethodes:

iDEAL

Op dit moment is iDEAL de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. Met behulp van iDEAL kunt u bij uw eigen vertrouwde bank betalen via internetbankieren. Zodra de betaling door uw bank is goedgekeurd, ontvangen wij hier een melding van en kan de bestelling direct worden afgehandeld.

PayPal

PayPal is een online betaalsysteem waarmee u wereldwijd aankopen op het internet direct kunt betalen. PayPal biedt kopers veel bescherming doordat betaald wordt via een eigen PayPal account dat alleen indirect gekoppeld is aan een creditcard.

Overboeking

Met behulp van de betalingsgegevens die u worden toegezonden kunt u zelf via een bancaire overboeking de betaling voldoen. De bestelling wordt dan pas afgerond zodra het verschuldigde bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Bestelprocedure

  • Kies een product en plaats het in uw winkelwagen.
  • Om verder te winkelen klikt u op: Ga verder met winkelen.
  • Om af te rekenen klikt u op: Ga door naar afrekenen.
  • Vul uw gegevens in en controleer deze op juistheid.
  • Selecteer uw betalingswijze en rond de betaalprocedure af.
  • Klik op Bestelling afronden.
  • Uw bestelling is nu afgerond, u ontvangt hiervan een orderbevestiging per email.
  • Op het moment dat uw bestelling verzonden wordt, ontvangt u tevens een e-mail.

Verzending

Alle bestellingen met een afleveradres in Nederland worden kosteloos verzonden boven een orderbedrag van 50,00 Euro. Daaronder betaalt u 4,50 Euro verzendkosten.  Na ontvangst van uw online betaling verwerken wij uw order direct en doen wij ons best om uw bestelling binnen 48 uur bij u af te leveren.

Retour

Eventuele reclamaties over de geleverde producten zijn uitsluitend mogelijk binnen 14 werkdagen na aflevering. Producten kunnen alleen retour gezonden worden in de originele verpakking met pak-/retourbon en indien ze onbeschadigd zijn. De verzendkosten van de retourzending komen voor uw rekening. Het retouradres vindt u op de pakbon of kunt u aanvragen per e-mail via info@bevallenzonderzorgen.nl .

Garantie

Op onze producten ontvangt u standaard 1 jaar garantie, met uitzondering van verbruiksartikelen zoals elektroden, aansluitkabels en batterijen.