Bevallen Zonder Zorgen

Je kunt de hele wereld aan, een gat in de lucht springen en het wel van de daken schreeuwen: ‘Ik ben zwanger’.

Gefeliciteerd! En wat goed dat je op onze site terecht bent gekomen. Want als je van de eerste vreugde bent bekomen, zul je langzaam beseffen hoe ongelofelijk bijzonder het is dat je aan het begin staat van nieuw leven.

Bezoek de webshopBij Bevallen Zonder Zorgen staat de vrouw én haar wens om natuurlijk te bevallen centraal. Naast veel inhoudelijke informatie, vind je bij ons ook een bijzondere webshop. Deze is verdeeld in de vier hoofdcategorieën: Bevallen, BorstvoedingDragen en Verwennen. Producten die wij van heinde en ver en met veel zorg en liefde hebben verzameld. Die jou op het moment suprême of juist de periode ervoor of erna zo goed mogelijk kunnen helpen. Want jij mag zorgeloos het stralende middelpunt zijn!

Natuurlijk zijn er voor het zover is, wellicht nog de nodige hobbels te nemen. Gelukkig hebben wij ook een team van professionals ter beschikking die jou kan geruststellen en waar je met de meest uiteenlopende vragen terecht kunt. Ook voor persoonlijk advies kun je bij hen aankloppen. Vrijblijvend, discreet en zonder kosten.